top of page
hilversumse-heide-hoorneboegse-heide-2.jpg

Over mij

Het begin

Toen ik 19 jaar was begon ik met mijn kinderdagopvang, Dat noemde ik De Pinkenstal. Dat zag er toen niet zo uit als dit hoor, maar het was echt een oude stal die we ombouwde. In de stal stonden vroeger de pinken, de jonge runderen. Dat vond ik wel een leuke en passende naam. Ik heb De Pinkenstal overgedaan naar een grotere organisatie in 1993

Kinderdagverblijf-De-Pinkenstal-met-BSO-en-6-appartementen-1.jpg
Image by Sincerely Media

19 jaar crisis opvang

In en met ons gezin hebben we 19 jaar lang de opvang verzorgd van kinderen die om een bepaalde reden niet bij hun ouders thuis konden blijven. Dat was in samenwerking met het Orthopedagogisch Centrum Trompendaal. Dankbaar werk om kinderen even de rust te gunnen en te geven die ze verdienen.

Ik blijf nieuwsgierig en leergierig

Zo blijf ik mezelf ontwikkelen op vele gebieden die me meer mogelijkheden aanreiken om mensen te helpen. Om jezelf beter te laten voelen. Zoals:

  • Burn-out coaching

  • Spelbegeleiding

  • Bachremedies

  • Neuro Emotionele Integratie

  • Handanalyse


Door al deze opleidingen kan ik steeds beter de verbanden zien en leggen in wat er écht gebeurt en hoe ik het beste kan begeleiden en coachen. 


Neem gerust contact met me op als je hier meer over wilt weten en wat het voor je kan doen of voor iemand in jouw omgeving.

Image by Emily Morter
joep.PNG

Dit is onze Joep

Joep houdt net als ik van varen, wandelingen maken op de hei en van samen zijn. Houdt vooral van mensen, inderdaad, net als ik!

bottom of page